Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Postlerová (48) má ale smůlu. Před rokem si herečka zlomila žebro a zápěstí a nyní se potýká s vážnou zlomeninou nohy.

Kdo by řekl, že povolání herečky může být natolik rizikové. Během natáčení retro seriálu Vyprávěj se Postlerová řízla do bříška prstu a vyděsila své kolegy obrovským množstvím krve. Během Shakespearovských slavností, konkrétně během představení Richarda III., se herečce zase zatočila hlava a upadla tak nešťastně, že si zlomila zápěstí a žebro. Do třetice všeho zlého si během pádu zranila nohu a není schopná se vůbec pohybovat.

Herečka se po nepříjemné nehodě uzavřela před světem a nekomunikuje s okolím, a dokonce ani s produkcí seriálu Cesty domů. „S paní Postlerovou se nám stále ještě nepodařilo zkontaktovat. Bohužel nezvedá telefon a neodepisuje na esemesky,“ nechal se slyšet PR koordinátor seriálu Cesty domů Josef Ducký. Podle našich informací by měla herečka točit za několik dní, konkrétně by se měla objevit na place 30. října. Jestli bude schopná dorazit, nebo budou scenáristé nuceni její roli „Paciny“ přepsat, je zatím ve hvězdách.

Reklama

Další články

Načítám