Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Lukáš Langmajer (33) boural! Naštěstí v tu chvíli neměl v autě svého téměř ročního syna Mikuláše, ale i tak se pěkně vyděsil. Ke své nehodě se mladší bratr Jiřího Langmajera nechtěl moc vyjadřovat, protože sám je z celé situace ještě pěkně roztřesený.

"Naštěstí jsme v pořádku. Naplánovali jsme si s manželkou po dlouhé době pěkný večer ve dvou. Domluvili jsme si hlídání pro syna, měli rezervaci v restauraci v Praze, a večeři jsme si ještě příjemně užili," svěřil Super.cz Lukáš.

Z Dobříše, kde bydlí se ženou Lucií a synem Miňonkem, odjeli navečer, ale při zpáteční noční cestě je zastihla průtrž mračen. Auto s Lukášem a Lucií dostalo na dálnici i při bezpečné jízdě aquaplaining a jen díky duchapřítomné reakci herce se nikomu nic nestalo.

"Auto skončilo ve svodidlech a bylo hotovo," říká herec. Langmajer naštěstí jezdí v bezpečném BMW, které si s manželkou pořídili teprve před pár týdny. "Moc jsem si to auto přál, sehnali jsme ho ojeté od známých z Moravy, a takhle to dopadlo. Ale plechy se snad nějak vyklepou a budu dávat příště ještě větší pozor," dodal Lukáš, kterého nyní můžete vídat na obrazovkách České televize, kde v seriálu Sanitka 2 ztvárnil roli bulvárního fotografa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám