Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky kolapsu Jany Brejchové (84) se opět dostala do centra pozornosti její mladší sestra Hana (66). Osudem zlomená žena, která žije po vyhoření svého bytu v domě s pečovatelskou službou v Buštěhradě, si novinářům Blesku postěžovala, že ji celý svět zradil.

Dokonce se na hvězdu filmu Lásky jedné plavovlásky prý „vykašlaly“ i obě její nejlepší přítelkyně Veronika Žilkov (62)á a Valérie Zawadská (65). Nešťastná žena už zřejmě přestává rozeznávat realitu od vlastní fantazie, neboť ani jedna z hereček se rozhodně nepovažuje za kamarádku sestry slavné filmové legendy.

Veroniku Žilkovou odvážné vyjádření Hany Brejchové velmi překvapilo. „Potkaly jsme se během natáčení seriálu Druhý dech, kde jsme si povídaly během natáčení, a byla mi velmi sympatická. Od té doby jsme spolu nemluvily,“ nechala se slyšet paní Veronika, která se s kolegyní setkala na konci osmdesátých let. „Je to velmi dávno, protože Agátě byly dva roky, pokud dobře počítám, tak je to čtvrtstoletí. Proto se vážně necítím být zodpovědná za to, že paní Brejchová je v domově důchodců. Asi je nemocná a jak se říká, tonoucí se stébla chytá."

Podobné vyjádření Super.cz poskytla Zawadská. „S paní Hanou Brejchovou jsem nikdy netočila, nikdy jsem s ní nepracovala. Opravdu nikdy jsme se nesetkaly jako přítelkyně, jak to ona označila. Jediné, co k tomu mohu říct, je, že jí přeji krásnou jasnou mysl a úsměv do budoucna,“ vyjádřila se královna českého dabingu Valérie Zawadská.

Reklama

Další články

Načítám