Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) prostřednictvím svého manžela a manažera vypustila do světa myšlenku, že 25. listopadu vystoupí ve Svitavách s velkým orchestrem. Konkrétně padlo jméno Boom! Bandu, s nímž účinkovali tak zvuční umělci jako Karel Gott, Lucie Bílá a desítky dalších. Jenže všechno je jinak! „Iveta na to nemá, odmítli jsme se podílet už na jejím vánočním koncertě,“ řekl Super.cz šéf bandu Jiří Dvořák.

Ačkoliv podle Rychtáře mělo dojít už i ke zkoušce s proslulými muzikanty, vše je asi úplně jinak. „S Ivetou rozhodně nezkoušíme. Také jsem se tu fámu dozvěděl, ale v současnosti neprobíhají ani žádná jednání,“ uvedl důrazně kapelník.

Ten ale tuší, odkud vítr vane. „S Ivetou jsem naposledy jednal loni v létě, když se na Vánoce chystal její koncert v Lucerně. S kapelou jsme se rozhodli, že to dělat nebudeme, protože jsme tomu nevěřili. Měli jsme dobrou předtuchu. Teď se ale náš kytarista domluvil samostatně s Ivetou, že s jinou kapelou všechno nazkoušejí a na koncertě jí vystoupí. Patrně pak Iveta vypustila do světa, že jde o Boom! Band, což ale není pravda,“ tvrdí spolupracovník mnoha význačných českých muzikantů, který by se v současnosti s Bartošovou kvůli možné ostudě bál pracovat.

„Loni jsem viděl, že ten tlak, který na ni před Lucernou byl, neustála. Navrhoval jsem jí, ať začne malými komorními vystoupeními a postupnými kroky se pomalu vrátí na velká pódia. Iveta na nic velkého není psychicky připravená. Musí se zmátořit a já jí k tomu držím moc palce, ale momentálně skutečně není ve stavu, abychom mohli spolupracovat,“ dodal Dvořák.

Josef Rychtář se ozval Super.cz, aby svá předchozí slova dementoval s tím, že je redaktor špatně pochopil a že o Boom! bandu nehovořil. Sám reportér nám ale potvrdil, že bylo jasné, o kom Rychtář mluví, a že ještě zmiňoval spolupráci význačné kapely s lidmi jako je Karel Gott.

Reklama

Další články

Načítám