Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přesně před dvěma lety si herečka Kirstie Alley (62) naplno vychutnávala své nové, sexy a o 45 kilo lehčí tělo, kterého docílila díky taneční soutěži Dancing With The Stars. Zůstala v ní totiž až do samého konce, jelikož se s tehdejším tanečním partnerem Maksimem Chmerkovským dostala až do finále, kde se umístila jako druhá. Několikaměsíční tvrdé tréninky byly příčinou radikálního úbytku na váze a znovu objeveného sebevědomí.

Kirstie se začala oblékat do přiléhavých šatů a randit se zajíčky. Prvního odkopla kvůli jeho nedostatečné vyspělosti a fixaci na maminku, od které se odmítal v jednadvaceti odstěhovat. Vztah s dalším podobně mladým tanečníkem nakonec vyšuměl do ztracena.

Herečka z komedií Kdopak to mluví chytla druhou mízu a jako šedesátiletá začala znovu žít. Dnes, když se kila znovu vrátila, se ve společnosti ukazuje spíše sporadicky a opět o ní není moc slyšet...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám