Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Za stylový bytový textil, zejména povlečení, nemusíte dávat velké peníze. Za pár korun se dá z vaší ložnice udělat pokoj, který sebere dech každému. Nezáleží na tom, jakou máte rádi barvu nebo jestli dáváte přednost geometrickým tvarům či kytičkám. Příjemná 100% bavlna je nejoblíbenějším materiálem povlečení a je dostupná v mnoha barevných provedeních i vzorech. Internetový obchod 4Home nyní přináší exkluzivní nabídku se slevami na vybrané povlečení až 36 % od neuvěřitelných 349 Kč! Nabídka platí od 18. do 24. října nebo do vyprodání zásob a nelze ji kombinovat s jinými akcemi 4home, a.s.

Bavlněné povlečení Černý puntík

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Černo-bílá barevnost nikdy nezklame! A v kombinaci s puntíky? Jednoznačně nejlepší volba. Praktické zapínání na knoflíky. Povlečení nabízíme ve 3 rozměrech: klasický rozměr na jednolůžko, v prodloužené délce a na francouzskou postel. Nyní pouze pro vás se slevou až 36 % od 349 Kč!

Bavlněné povlečení Levandule

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dobrá zpráva pro milovníky fialové barvy: fialová se nikdy neomrzí! Usínejte v uklidňující barevné kombinaci, která oživí každou ložnici. Povlečení nabízíme ve 3 rozměrech: klasický rozměr na jednolůžko, v prodloužené délce a na francouzskou postel. Nyní pouze pro vás se slevou až 36 % od 349 Kč!

Bavlněné povlečení Zelený puntík

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hravé duše ocení neotřelý design ve své ložnici. Veselá zelená barva a retro motiv puntíků jsou jednoznačnou volbou, pokud chcete svému interiéru dodat trochu života. Povlečení nabízíme ve 3 rozměrech: klasický rozměr na jednolůžko, v prodloužené délce a na francouzskou postel. Nyní pouze pro vás se slevou až 36 % od 349 Kč!

Bavlněné povlečení Sobíci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nalaďte se do zimní pohody! S hravými sobíky se bude sladce usínat velkým i malým. Hravé bavlněné povlečení ve veselé červené vám bude každý závidět. Povlečení nabízíme ve 3 rozměrech: klasický rozměr na jednolůžko, v prodloužené délce a na francouzskou postel. Nyní pouze pro vás se slevou až 27 % od 399 Kč!

Bavlněné povlečení Vánoční stromek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Veselé povlečení s kouzelným vánočním motivem vám přinese kouzelné sny. Příjemná barevnost podtrhne hřejivou vánoční atmosféru. Povlečení nabízíme ve 3 rozměrech: klasický rozměr na jednolůžko, v prodloužené délce a na francouzskou postel. Nyní pouze pro vás se slevou až 27 % od 399 Kč!

Další články

Načítám