Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máte rádi krásné věci? Máte plný počítač fotek? A milujete slevy? Pak jste tady správně. Zajisté jste již slyšeli o fotoknihách a dalších produktech, které lze z fotek vytvořit. Většinou ale potřebujete speciální program, hodiny volného času a plnou peněženku. Zjistěte, jak můžete z vlastních fotek vytvořit dekorace do bytu nebo třeba krásné dárky. A to snadno, rychle a levně!

Popusťte uzdu své vášni pro slevy. Zkuste Pikliomat!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slevové kupóny jsou stále oblíbenější, téměř sportovní aktivitou. Ať už jste vášnivým lovcem slev nebo kuponům moc nefandíte, jsou akce, které by vaší pozornosti uniknout neměly. Třeba Pikliomat! A jak funguje? Zakupte si voucher na fotoknihu a tak si jednoduše rezervujete slevu. Pozor – voucher můžete zakoupit jen od 18. do 21.10.! Na objednání knihy pak máte 30 dní a ušetříte tak až 40 %! Kdo by odolal?

Kalendář od listopadu? Kdo to kdy viděl?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Asi vás nepřekvapí, že si z vlastních fotek můžete nechat vyrobit kalendář. Co když vám ale řekneme, že si můžete kromě vlastních fotek vybrat také měsíc, kterým bude kalendář začínat a končit? Fotokalendáře od Piklio.cz se vám zkrátka přizpůsobí ve všech směrech. A co je nejlepší? Nyní pořídíte fotokalendáře se slevou 40 %! Ale neváhejte, akce platí jen do 27.10!

V hlavní roli: Vy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pamatujete na zdi dětských pokojů oblepené plakáty zpěváků, kapel či jiných hvězd? I dnes si můžete byt vyzdobit plakáty, ale hlavními hvězdami budete tentokrát vy! Vyzdobte si domov fotoplakáty s fotkami, které vám budou neustále připomínat krásné okamžiky, naplňte svůj domov osobitou atmosférou a konečně proberte fotky z dovolených. Nenechte vyblednout své vzpomínky a pořiďte si fotoplakát. Do 27.10. se slevou 25 % - neváhejte!

Umělecká díla: Zaručeně originální!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obrazy známých umělců jsou zajisté krásné kousky, ale máte k nim skutečný vztah? Obraz na vaší stěně by měl s vámi zkrátka ladit. Pověste si na zeď obraz, který vás pokaždé rozesměje, dojme či připomene důležité okamžiky z vašeho života. Fotoobrazy z vlastních fotek si můžete pořídit v mnoha velikostech i s různými rámy. Stačí jen kliknout. Do 27.10. v akci – se slevou 40 %!

Tak snadné, tak rychlé, tak výhodné… Piklio!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fotoknihu si můžete na Piklio.cz vyrobit online a nemusíte stahovat žádné programy. Můžete si ji vyšperkovat sami, ale pokud vás nebaví zdlouhavé přemisťování fotek, stačí jen vybrané fotky nahrát a je to! Piklio.cz vám do několika vteřin navrhne fotoknihu, stačí jen kliknout a do 48 hodin ji můžete mít doma. Můžete si ji nechat zaslat nebo na vás může čekat v jednom z 35 odběrných míst. Po objednání navíc získáte poukaz na 100 Kč na další objednávku a už v tom jedete.

Další články

Načítám