Hlavní obsah
Článek

Taxikařina může být občas docela výhodným řemeslem. Řidiči totiž vedle finanční odměny za svou práci někdy dostanou i bonus v podobě lehké erotiky.

Britskou hudební hvězdu Ellie Goulding (26) by taxikáři zajisté rádi svezli i zadarmo. Jednomu z nich se číhání před londýnským klubem opravdu vyplatilo a během noční směny přišel k zážitku, o němž sní davy mužů.

Alkoholem omámená zpěvačka Ellie Goulding totiž dosedla do jeho vozu v tak žalostném stavu, že vůbec nevnímala okolí. Nevšimla si tak, že jí z jejích průhledných šatů vykukují bradavky, což ovšem neuniklo pozornosti řidiče ani přítomného fotografa. Šťastný taxikář poté svůj úlovek odvezl do cíle a měl co dělat, aby místo zpětného zrcátka stačil sledovat dopravní situaci na silnici.

Pro Ellie Goulding jde o velmi nepříjemný zážitek. Rozhodně totiž nepatří ke skandalistkám typu Paris Hilton. Její zpěv dokonce zazněl při svatební hostině prince Williama a vévodkyně Kate v Buckinghamském paláci a Britové ji dosud měli za seriózní hudební interpretku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám