Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taková to byla na prvních záběrech v televizi slušná holka. Lucie se profilovala jako nesmělá milovnice domácích zvířátek, a kdyby nebylo soucitu Terezy Pergnerové, do vily by se nikdy nedostala.

Moderátorka ovšem vytušila její potenciál a udělila jí žolíka, který jí zajistil postup do soutěže společně s Ládíkem. Zpočátku z ní byl problém dostat souvislou větu, ale Lucie ve vile rychle dospěla. Její tělo teď zná celá republika a Lucčina maminka VyVolené raději ani nesleduje.

Když soutěžící, která ve vile přišla nejen o stud, ale také o vlasy, poprvé na kameru ukázala ňadra, dalo se to považovat za neuvážený výstřelek. Lucie se ovšem obnažuje pravidelně, a kdykoliv se rozjede divočejší zábava, její podprsenka musí dolů.

Za jejím chováním nejspíš nestojí nerozvážnost, ale vypočítavost. Divákům by její striptýzy nejspíš chyběly, a Lucie se tak nemusí obávat o jejich přízeň. Svou spontánností si navíc naklonila i kolegy ze soutěže, kteří ji při zúčtování prozatím nechávali stranou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám