Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pořiďte si nové podzimní kousky do vašeho šatníku právě nyní! Slevy až -80 % startují a nabízí luxusní sortiment!

Využijte možnosti nakupování bez stresu a davů lidí v obchodních centrech! Nakupujte za bezkonkurenční ceny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Začalo se ochlazovat, a proto vám Altisport, internetový obchod se sportovním oblečením, nabízí nejen zajímavé předsezónní slevy, ale především pak novinky od známých značek, jako je Nordblanc, Envy, Loap a Northfinder. Všechno oblečení mají skladem a objednávky expedují do 24 hodin. Pokud rádi nakupujte z pohodlí vašeho domova, je Altisport rozhodně obchod, který stojí za to navštívit.

Do velkých mrazů s kvalitní zimní bundou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Altisport.cz pro vás připravil nabídku nejnovějších trendů zimních bund, ale i akčních předsezónních slev, které zajisté oceníte. Můžete vybírat ze široké nabídky dámských, pánských, ale samozřejmě i dětských bund, které mají opět špičkové propracování, moderní vzhled a funkční vlastnosti, které ochrání i proti těm největším mrazům. Již není pravdou, že zimní bunda je určena jen na hory, ale dnes už může být skvělým módním doplňkem.

Hledáte vhodnou bundu pro outdoorové aktivity nebo sport?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Takovou ideální budou jsou například softshellové bundy, které jsou velmi lehké a ochrání vás proti proměnlivému podzimnímu počasí. Velmi oblíbené jsou především na lehčí sporty, ale jejich módní vzhled vám dovolí vzít si je na sebe prakticky kdykoliv. A kde takovou kvalitní softshellovou bundu zakoupit? Na Altisport.cz nyní probíhají slevy až 60 % a vybírat můžete z více jak 200 druhů.

Kvalitní podzimní bunda, která ochrání proti začínajícím mrazům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Protože se teploty začínají citelně snižovat, začíná období, kdy se každý poohlédne po teplejším oblečením, mezi které samozřejmě patří podzimní bundy. Ty dnes mají nejen funkci ochránit proti dešti, ale také proti větru. Na Altisport.cz můžete vybírat z široké nabídky zajímavých módních kousků, v různém střihovém provedení a moderních barvách. Navíc právě nyní můžete využít akčních slev a zakoupit si podzimní bundu se slevou až -70 %!

Termoprádlo jako nezbytnost na zimní sezónu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejen pro milovníky zimních sportů, ale i pro ty, kteří prostě chtějí být i v zimě venku v pohodlí a teple, je tu nabídka kvalitního termoprádla. Oblíbenost takového spodního prádla, které vás zahřeje a zároveň odvádí pot od těla směrem ven, stále přibývá. Někdo už si třeba vůbec nedokáže představit jet na hory bez takovéto výbavy. Funkčnost kvalitního termoprádla je opravdu nenahraditelná a čím dál více ho pořizují rodiče svým dětem i na obyčejné zimní radovánky. Altisport nabízí nejen termokalhoty, ale také mikiny, trička a roláky s touto termoregulací. Vybírat můžete z více jak 280 druhů.

Zimní boty již od 799,-

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zima se začíná projevovat, a proto již zřejmě každý pomyslel na to, zda-li má v botníku kvalitní zimní boty. Ať už se chystáte vyrazit v zimní sezóně na hory, nebo na běžné nošení, a podmínkou je, že si chcete pořídit boty, ve kterých zůstanou vaše nohy opravdu v teple, využijte jedinečnou nabídku na Altisport a vyberte si nové boty za skvělé ceny! Vybírat můžete z dámských, pánských, ale i dětských.

Další články

Načítám