Hlavní obsah
Článek

Užijte si podzimní počasí pěkně v teple, zachumlejte se do měkoučkého županu a na zimu vyplázněte jazyk z okna. Žádný takový župan nevlastníte? Je čas to napravit!

Ideální společník pro každého

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jakmile se jednou po koupeli zahalíte do hebkého županu, už jej nikdy nebudete chtít odložit. A takové potěšení můžete dopřát i svým blízkým. Pokud tápete nad volbou vhodného dárku, vsaďte na župan! Župan je skvělým dárkem, který ocení ženy i muži všech věkových kategorií. Podívejte se na novinky, které jsme pro vás vybrali, a inspirujte se!

Záruka veselé nálady

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po náročném dni si zasloužíte chvilku pro sebe. Zabalte se do jásavého županu Ellen a svět bude hned růžovější. Příjemný materiál s měkkým chloupkem si zamilujete na první dotek. Oceníte také praktické kapsy na bocích a vyšití motýlci vám dodají šmrnc. Co na tento luxusní kousek říkáte?

I muži chtějí být hýčkáni!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Málokterý muž přizná, že by ho potěšil výlet do lázní či masáž. Ale i muži chtějí být hýčkáni a chtějí si užít chvíle pohody. Měkký pánský župan s kapucí nabídne maximální pohodlí a hřejivý pocit. Na dotek příjemný materiál s chloupkem potěší pokožku a díky pohodlnému střihu župan padne jako ulitý. Užijte si relax v soukromí vlastního domova!

Pohodlí v trendy barvách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kromě dokonalého pohodlí nabízí stylový župánek Ginger originální design. I župany podléhají módním trendům a v tomto kousku budete mít styl. Kombinace béžové a broskvové je vysoce trendy a navíc bude slušet každé ženě. Detail v podobě vyšitého mořského koníka působí mladistvě a svěže. Pohodlí a trendy jdou ruku v ruce – přidáte se?

Dokonalý komfort pro každého muže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo by se nechtěl zachumlat do hebkého a měkkého županu? V županu Viktor v okamžiku zapomenete na starosti všedního dne. Dopřejte si chvilku jen pro sebe a užijte si ji v županu z hebkého materiálu s chloupkem. Každý muž ocení praktické kapsy i pohodlný střih. Zabalte se do měkkého županu a dopřejte si komfort, který si zasloužíte!

Další články

Načítám