Hlavní obsah
Článek

Realizace filmové adaptace knižního bestselleru Padesát odstínů šedi bude mít, zdá se, šťastný konec. Producenti už pravděpodobně našli za Charlieho Hunnama (33) náhradu.

Erotické fantazie miliónů žen by měl podle nejnovějších informací na filmovém plátně ztělesnit dosud nepříliš známý britský herec Jamie Dornan. Jeho jméno je v souvislosti s filmovým trhákem skloňováno nejčastěji a Padesát odstínů šedi je pro něj příležitostí, jaká se neodmítá.

Dornan tak může být vděčný kolegovi Hunnamovi, že si svou účast v nejočekávanějším filmu příštího roku na poslední chvíli rozmyslel kvůli závazkům v seriálu Zákon gangu. Změnu v obsazení fanynky knižní předlohy zajisté ocení, protože Hunnama v hlavní roli všichni ve velkém kritizovali.

Dornan, který své vypracované tělo předvedl v kampani na spodní prádlo, jim bude rozhodně více po chuti. A to navzdory tomu, že jeho filmové zkušenosti jsou dost skromné. Jeho nejvýznamnějším počinem je role hraběte Axela von Fersena ve snímku Marie Antoinetta z roku 2006.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám