Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Barbora Poláková (40) se konečně zase může vrátit ke své původní barvě vlasů. Z blond se musela obarvit na hnědou kvůli natáčení. Ale v pondělí padla po dvanácti natáčecích dnech poslední klapka nového osmidílného sitcomu České televize Marta a Věra, kde ztvárňuje jednu ze tří postav.

Vedle ní se objeví Sabina Remundová a Pavel Liška a výsledný produkt budou moci diváci spatřit na jaře příštího roku. A o co vlastně jde? V osmi dílech budeme moci sledovat příběhy dvou zaměstnankyň slevového portálu a jejich šéfa. A aby byla větší legrace, tak to nikomu z trojice moc nesluší.

„Marta a Věra nemají kromě práce nic společného. Marta (Bára Poláková) věří, že dělá práci, která má smysl, a pomáhá lidem lépe žít. Když má vše systém, je šťastná a plná iluzí. Věra (Sabina Remundová) má nedozírné zkušenosti, a proto žádné iluze. Improvizace je její radost a zároveň recept na přežití v jakýchkoli podmínkách. Majitel firmy Brouček (Pavel Liška) je podlý skřet převlečený za manažera, který nejraději řídí, šmíruje a šikanuje své dvě zaměstnankyně,“ přibližuje děj kreativní producent ČT Michal Reitler.

„Situaci všem třem pak mírně komplikuje okolnost, že velká část akcí ve slevě má nějaký ten háček. Namátkou cena projížďky kočárem nezahrnuje koně, pracovní směna v dole Hlubina nezahrnuje zpáteční cestu a podobně,“ dodává Reitler.

Autorem námětu a scenáristou Marty a Věry je Petr Kolečko, který stojí mimo jiné za scénářem k filmu Lež má rozbité auto z cyklu Nevinné lži nebo divadelními představeními Pornohvězdy, Jaromír Jágr a Láska, vole.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám