Hlavní obsah
Článek

Mládenci z české kapely ATD se rozhodli ukázat, jací jsou tvrďáci, koumáci a světoví umělci, kteří se nebojí ničeho. Banda urostlých chlápků proto natočila podle jejich názoru odvážné video plné striptýzů i erotiky a myslí si, že s ním spasí svět a snad i sebe. Podívejte se sami a posuďte, zda jde ještě o umění, nebo už o porno!

Benešovská punkrocková pětka vydává novou desku Mezi peklem a zemí a oslavuje ji klipem k písni Naše ženy. Teď ještě kluci z ATD zdaleka moc slavní nejsou, což se jen těžko změní, avšak jejich nové a kontroverzní video může pár lidí přesto zaujmout.

Málokdo si totiž troufne do oficiálního klipu šoupnout tolik scén plných erotiky. „Chtěli jsme, aby klip byl hodně odvážný, žhavý a aby se na erotice nešetřilo. Samozřejmě jsme si ale přáli, aby klip zároveň zůstal vysílatelný a aby nám jej v televizích a na internetu nezakázali. Tomu se ale režisérka vyhnula tím, že sex natočila formou siluet. Takže vlastně nemůže nikdo přijít s tím, že tam vidí něco sprostého. A přitom tam je všechno,“ říká zpěvák kapely ATD Matěj Mareš.

V klipu se v roli kopulujících siluet objevují české modelky, které však díky rafinované kameře vůbec neodhalí svou identitu.

Natáčení trvalo v jeden den třináct hodin, natáčelo se ve dvou městech a na čtyřech různých lokacích.

Klipem chtějí pánové dokázat, že i naoko drsní rockeři mohou být slušňáci, kteří odmítají alkohol, drogy a také nevěru.

Reklama

Další články

Načítám