Hlavní obsah
Článek

Takhle nejkrásnější lékárnici Janu Doleželovou (42) opravdu nemůžete vidět často. V novém charitativním kalendáři Armády spásy, jehož autorem je Zbyněk Maděryč, se nechala nahastrošit jako bezdomovkyně.

"Bezdomovectví je situace, která může potkat v podstatě každého z nás. Při nezvládnutí životní krize, pádu do dluhové pasti či náhlých zdravotních obtížích mohou být ohroženy základní životní jistoty. Bylo by dobré, pokud by tento kalendář vyzval veřejnost k aktivní pomoci, která může spočívat například v poskytnutí starého oblečení do centra Armády spásy. Věci, které jsou pro nás již nepotřebné, mohou pro lidi bez domova představovat neuvěřitelný komfort," uvedla po neobvyklém focení Jana.

Ta se před objektivem ukázala bez make-upu, a dokonce ve dvojici s bojovníkem proti korupci a známým miliardářem Karlem Janečkem, kterého jí média nejednou přisoudila jako partnera.

Na přímý dotaz, zda k sobě náhodou nemají blíž, přišla velmi šalamounská odpověď. „Své soukromí nekomentuji. S Karlem jsme přátelé, známe se déle než rok a spolupracujeme spolu,“ sdělila Super.cz Jana.

Při bližším zkoumání společných fotografií si však názor můžete udělat sami. Zamilované pohledy a úsměvy mluví za vše. Tohle určitě nebudou jen kamarádi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám