Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Heidi Janků (61) je v posledních měsících pořád v jednom kole. Koncertuje, vydala cédéčko raritních hitů, a přestože jí to pořád moc sluší, podstoupila vůbec první estetický zákrok v obličeji.

Ke spokojenému životu s manželem Ivem Pavlíkem patří i pohodové bydlení v pražské Uhříněvsi, kde si Heidi Janků vybudovala vysněné hnízdečko lásky. V moderně zařízeném domečku nechybí Heidi vůbec nic.

Přízemnímu prostoru dominuje sen všech hospodyněk - prostorná kuchyně propojená s obývákem a terasou. Domeček je sice zařízen moderně, ale místo se našlo i pro starožitné kousky.

Interiér se nese v barevném duchu, který jako by korespondoval se zpěvaččinou bezstarostnou povahou. Veselými barvami se to hemží také v koupelně a ložnici. Opravdovým královstvím Heidi Janků a jejího manžela je kompletně vybavená pracovna, kde oba společně tráví nejvíc času.

V ní se kromě potřebného technického zázemí našel prostor i na sbírku nejrůznějších dárků a suvenýrů. Útulně zařízený domeček Heidi Janků si prohlédněte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám