Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léta byl hvězdou televize Nova, po boku Markéty Fialové uváděl Televizní noviny. Kvůli nařčení ze spolupráce s STB pod krycím jménem Renda byl loni odejit. Azyl dostal od konkurenční Primy, kde zasedl ve zprávách po boku Kláry Doležalové.

Víte, o kom je řeč? Super.cz získal fotografii moderátora jen pár týdnů po narození. Karel Voříšek (60) oslavil v sobotu 50. narozeniny. A kolegové mu přichystali v práci pořádné překvapení. Takové jubileum už je důvodem k pořádné oslavě.

V samém závěru zpráv na Primě popřála Karlovi v přímém přenosu za všechny kolegy jeho moderátorská partnerka Klára Doležalová. A právě v ten moment se za Karlovými zády rozvinul transparent s textem „Všechno nejlepší!“ a objevily se rozesmáté tváře jeho kolegů, kteří se rozhodli pro tuto nečekanou a netradiční formu gratulace. Jubilant měl slzy v očích, jak později referovala Klára.

„Bylo to jedno z nejkrásnějších překvapení, co jsem zažil. Musím říct, že takhle krásnou oslavu jsem na žádné z televizí, co jsem byl, nezažil,“ nechal se slyšet ještě dojatý moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám