Hlavní obsah
Článek

Už to tu jednou bylo. V Discopříběhu si hlavní hrdina snímku kvůli prohrané sázce musel svléknout ošacení a vyběhnout nahý na rušné plzeňské náměstí. To, co před lety šokovalo diváky po celé republice, chce nyní zopáknout parta nádherných tanečnic obdařených krásnými těly, navíc ale také pánové v letech, což už bude trochu jiná podívaná. Skupina Kroky Michala Davida už začala chodit do posilovny, aby si při proběhnutí centrem Plzně neudělala ostudu!

Zatímco tehdy šlo u Rudolfa Hrušínského nejmladšího o filmovou roli, tentokrát partě hrozí, že je chytne policie a bude obviněna minimálně z přestupku nebo rovnou z trestného činu. Přesto se toho nebojí a klidně do toho půjde. Uzavřela totiž sázku a ty se mají plnit. Pokud dámy a pánové prohrají, půjdou donaha!

„Vyhecovali nás fanoušci. Pokud nás letos svými hlasy posunou do 10. místa v Českém slavíkovi, budeme muset celá kapela přeběhnout úplně nazí plzeňské náměstí, stejně tak jako kdysi mladý Hrušínský ve filmu Discopříběh 2. Moc se nám do té sázky nechtělo, ale co bychom pro naše skvělé fanoušky, kterým děkujeme za stálou přízeň, neudělali,“ smějí se členové revival bandu Michala Davida ve složení David Laštovka, Roman Andrlík a Petr Dick.

Zdá se to jako nereálná možnost, že by musely gatě dolů, ale parta už jednou skončila na 29. místě, nyní ji zná už mnohem víc lidí a ti jsou kvůli vtipu a sázce schopní čehokoliv. „Pokud v té desítce letos zase nebudeme, upřímně se vůbec zlobit nebudeme,“ věří i tanečnice.

Členové bandu upravili největší hity Michala Davida do originální podoby a slaví s nimi úspěch nejen u nás, ale už i v zahraničí. Mají za sebou také dvě desky, kterých se i v dnešní době stahování hudby prodalo pár tisícovek, což zvládne jen málo zdejších interpretů. Je o ně zájem, diář mají třeba plný městských slavností a plesů. A Michala Davida vůbec neštvou; naopak, drží jim palce.

Související témata:
Náměstí

Reklama

Další články

Načítám