Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) stále nenašla svou životní lásku. Kartářka jí sice předpověděla, že toho pravého najde do jara, ale na nejisté předpovědi nemůže spoléhat.

A když už nemá po ruce žádného chlapa, tak se aspoň něžně tiskne ke svému kolegovi Romanu Vojtkovi (52). K polonahému zpěvákovi se Absolonová jen v podprsence tulila při zkouškách muzikálu Zorro, který bude mít už zítra premiéru v divadle Hybernia

Na fotce, kterou si Absolonová zveřejnila na sociální síti, vypadali jako milenci. Ve skutečnosti jsou samozřejmě jen kamarádi, a tak se Vojtkova manželka Tereza nemusí ničeho obávat. Vojtek dokonce v rámci své role Absolonovou zabije.

„Posílám vám jednu šatnovou s Romanem Vojtkem. Přestože mě v Zorrovi zabije, mám ho moc ráda,“ vzkázala fanouškům zpěvačka, kterou pár dní před premiérou trápila nepříjemná chřipka.

„Ráno je mi vždycky líp, ale k večeru po zkouškách jsem totálně vyšťavená,“ nechala se slyšet zpěvačka, jíž už je zjevně mnohem lépe.

Reklama

Další články

Načítám