Hlavní obsah
Článek

Proto začněte včas se stimulací produkce vlastního kolagenu pod vznikajícími vráskami. Klinika GHC Praha vám nabízí široký výběr nejnovějších metod korektivní dermatologie. Techniky zahrnují neinvazivní omlazení fotorejuvenací a radiorejuvenací, výplně kyselinou hyaluronovou a fibrinovým gelem z vlastní plasmy, mezoterapii a případně i niťový lifting povadlých struktur obličeje, krku, dekoltu a hřbetů rukou. Stále populárnější je omlazování pomocí vlastní plasmy. Nehrozí riziko alergie, zlepšení je pozvolné a trvalé. Unikátní je kombinace metod na několikanásobné zpomalení stárnutí pleti, tzv. "program fitness pro pleť", který zahrnuje opakované použití chemického peelingu, fotorejuvenace a mezoterapie, kdy jsou povrchové, střední i hluboké vrstvy pokožky ovlivněny v synergickém efektu. Při opakování 3x ročně je tak možné zpomalit stárnutí pleti až pětinásobně!

Jste odpočinutí po dovolené? Dopřejte relaxaci i svým mimickým svalům!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aplikace přírodní bílkoviny Botoxu uvolní stresem stažené mimické svaly, relaxuje je na několik měsíců a co více, preventivně působí proti vzniku mimických vrásek. Při nečinnosti svalů se tyto oslabují, klient se je odnaučí používat a tím se pokožka vyhlazuje. Při citlivé aplikaci obličej působí uvolněně, relaxovaně a nejlepší na tom je, že se klient tak i celkově cítí. V místě aplikace se snižuje aktivita mazových a potních žlázek a v některých případech mizí i tenzní bolesti hlavy. Používané dávky jsou minimální, dávky ve větším množství konzumujeme potravou, díky přesné aplikaci inzulínovými jehlami, či případně nanojehlami zůstávají v místě vpichu, kde cíleně po přechodnou dobu přeruší přenos nervového vzruchu z nervového vlákna na svalovou ploténku. Ve zkušených rukou specialistů z Kliniky GHC je výsledkem pohyblivý, ale relaxovaný výraz obličeje. „Nehybné masky nejsou naším cílem. Záleží nám i na minimalizaci bolesti při aplikaci, proto používáme coolsence chladítko, znecitlivující krém a nanojehly,“ sdělila MUDr. Tereza Gabryšová, dermatoložka Kliniky GHC Praha.

Udělejte si radost a okouzlete své okolí novým vzhledem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Využijte ideálního ročního období, jež nyní nastává pro výkony plastické chirurgie a dopřejte si kompletní proměnu či jen decentní úpravu svého vzhledu, ať můžete oslnit své okolí již na Silvestra! Ať si již zvolíte dokonalý dekolt či korekci povislých víček, Klinika GHC Praha vám díky týmu špičkových plastických chirurgů zaručí vysokou kvalitu a bezpečnost provedení výkonu. Stačí si jen vybrat… Kde a jak začít? Určitě osobní konzultací na renomovaném pracovišti. Špičková kvalita a bezpečnost jsou na prvním místě. Dejte i na reference známých, příjemné prostředí a atmosféru kliniky. Lékař se stane vaším osobním rádcem na dlouhé období.

Nepodceňujte prevenci pro krásné a zdravé zuby

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem pro krásné a zdravé zuby je správná ústní hygiena, svěřte se proto do rukou zkušené dentální hygienistky. Včasné zjištění problémů v dutině ústní umožní zásah již v raném stádiu jejich vývoje a tím dokáže předejít vážnějším komplikacím při zanedbané domácí péči, a to především z hlediska zdravotního, estetického, ale i ekonomického. Správnou péčí o chrup umožníte použití estetičtějších výplní, které vám pak životnost protetických prací prodlouží, a tím i výsledek samotného bělení. Nejedná se tedy pouze o zkrášlovací proceduru, ale především o léčebný zákrok. Terapie vyplývá nejčastěji podle stavu dásně. Zánět dásně se projevuje tím, že dáseň krvácí, je oteklá a nepřiléhá ke krčku zubu, návštěva u dentální hygienistky pak musí být v rámci zlepšení stavu dásně, alespoň zpočátku, častější. V úvodní návštěvě se odstraní naddásňový zubní kámen, který přiléhající dáseň traumatizuje a narušuje okolní tkáně do hloubky, může také způsobovat nežádoucí zabarvení zubu. Dále se určí vhodné pomůcky, mezi které patří správně zvolená velikost mezizubních kartáčků a stupeň tvrdosti klasického kartáčku. Klient je pro následnou domácí péči velmi podrobně instruován, aby při příští kontrolní návštěvě nebyly známky zánětu již přítomny. Péče v rámci dentální hygieny je určena každému, komu na vlastních zubech opravdu záleží a chce si je zachovat zdravé a krásné po celý život!

Další články

Načítám