Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podívejte se s námi na trojici celebrit, která se dokázala prosadit díky prezentaci v opačném pohlaví. Zde se konkrétně muži snažili vypadat jako ženy, ale jejich záměr se vymkl kontrole. Nakonec se ze dvou z nich staly postavy připomínající spíš bezpohlavní kreatury.

První v řadě je americký umělec, který se věnuje mnoha profesím. Sám sebe charakterizuje jako modela, módního návrháře, vizážistu, DJ, bloggera, zpěváka a textaře. Narodil se se jménem Jeffrey Lynn Steininger, ale proslul spíš pod pseudonymem Jeffree Star. Má svou vlastní módní značku a kariéru odstartoval na MySpace. Spojuje elektronickou hudbu s popem.

V rodné Anglii je známý zpěvák Pete Burns, který postupně svou vizáž čím dál víc zženšťoval. Dnes by mu sice 54 let nikdo netipoval, ale to především proto, že absolvovat desítky plastik a na obličej si patlá nánosy líčidel. U takových osob je pak téměř nemožné dobrat se správného věku při pouhém pohledu.

Na přirozeně ženských rysech stavěl dnes již veřejně dobře známý model narozený v Bosně a Hercegovině, který je ve světě módy velmi uznávaný a profesionální. Návrháři si jej žádají na přehlídky díky tomu, že může předvést jak pánský oblek, tak svatební róbu. Andrej, kterého objevili v sedmnácti za kasou u McDonald’s, se stal dokonce tváří podprsenek.

Reklama

Další články

Načítám