Hlavní obsah
Článek

Toho jsme už opravdu dlouho neviděli. Bývalý dětský zpěvák Pepa Melen, jehož píseň Né, pětku né si pamatujeme dlouhých třicet let, se neztratil v propadlišti dějin. Ze světa šoubyznysu nezmizel, jen přesedlal ze zpěvu k moderování.

Pepa spolu s Innou Puhajkovou uváděl 9. ročník Judo Cupu, který každoročně pořádá Petr Jákl. Jediné, co nás mrzelo, bylo, že, stejně jako jeho kolegyně, nezamířil i na žíněnku a nepustil se do boje s Jáklem, který v judu dokonce reprezentoval Českou republiku, dokud ho neskolily problémy se zády.

Do potyčky se naopak s chutí zapojila vítězka posledního ročníku SuperStar Sabina Křováková (32), která měla původně jenom zpívat. Spolu s Innou dokonce dostaly Petra Jákla na lopatky. „Myslela jsem si, že na to, abych zvládala jakýkoliv bojový sport, musím mít velkou sílu. To ale u juda neplatí. Petr Jákl mi vysvětlil, že pokud se naučím využívat co nejúčinněji svou osobní sílu, mohu porazit i fyzicky zdatnějšího soupeře, což jsem ostatně právě dokázala,“ smála se Sabina.

„Vždy mě bavil sport a baví mě i moderování a dnes jsem si užila oboje najednou. Musím vždy moderovat objektivně a je dobře, když k tomu mohu sdělit i osobní zkušenost. Bylo fajn si po letech znovu obléct kimono a osvěžit si prvky juda. Vždyť na střední policejní škole jsem měla judo čtyři roky jako předmět," překvapila moderátorka Inna.

Reklama

Další články

Načítám