Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Francouzská herecká legenda Jean-Paul Belmondo (78) se na letošním Frech Open prezentoval jako vášnivý tenisový fanda. Na tribunách sledoval několik zápasů včetně pátečního semifinále mezi Rogerem Federerem a Novakem Djokovičem a nedělní finále, v němž nad Federerem zvítězil Rafael Nadal. Belmondo, jenž za dva roky oslaví kulaté osmdesátiny, zářil na finále štěstím po boku své krásné mladé přítelkyně. Ta díky krátkým šatům ukázala víc, než chtěla.

Francouzský herec je i navzdory svému věku stále „štramák“. Nebojí se obléci do veselé růžové košile a vzít si plno doplňků v podobě hodinek, náramků a několika řetízků kolem krku. Vypadat mladě chce jistě i pro svou atraktivní přítelkyni, pětatřicetiletou belgickou modelku a bývalou krásku z Playboye Barbaru Gandolfi, s níž je již třetím rokem.

Belmondo se herectví přestal aktivně věnovat v roce 2001. Tehdy jej během dovolené na Korsice postihla mozková příhoda. Krásnou Barbaru si však stále hýčká a rozhodně si vedle ní žádné zdravotní komplikace nepřiznává. Belgičanka dokonce na turnaji během finále ukázala při nedbalém sezení a přehazování nožky přes nožku bílé kalhotky, které měla pod lososovými letními šaty.

Jean-Paul Belmondo se narodil v Paříži uznávanému francouzskému malíři Paulovi Belmondovi. Jako mladý se věnoval fotbalu a boxu. Byl dvakrát ženatý a má tři potomky. Románek si prožil například s herečkami Ursullou Andress  a Laurou Antonelli.

Reklama

Další články

Načítám