Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není příliš Polek, které by se dokázaly prosadit ‚za velkou louží‘, ale Joanně Krupě (34) se to podařilo. Využila i svých ženských zbraní, které neváhá čas od času předvést v plné parádě. Naposledy tak učinila během pátečního focení na Mohavské poušti v Kalifornii, kde jí nedělalo problém svléknout se do kalhotek o pár šňůrkách.

Už i náhrdelník pokrývající její dekolt byl o dost rozměrnější než právě jediný kousek látky, co měla na sobě. Krupa se evidentně nehodlá vzdát lechtivého focení ani jako vdaná žena. Začátkem léta si vzala letitého partnera, movitého a pohledného podnikatele Romaina Zaga. Jejich veselka byla velkolepá a ženicha, který vlastní hned několik proslulých nočních klubů, přišla na dvacet miliónů korun.

Zago je jistě náležitě pyšný, že ulovil krásku, jejíž dokonalé tělo obdivovali pánové na stránkách mnoha pánských časopisů včetně Playboye, a nečekal, že to bude zadarmo...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám