Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Fanynky literárního bestselleru Padesát odstínů šedi se nejspíš jeho filmové adaptace jen tak nedočkají. Herec Charlie Hunnam (33) totiž na poslední chvíli z projektu odstoupil.

Kontroverzní knižní trilogie, kterou tajně pod polštářem ukrývají milióny hospodyněk po celém světě, je pro Hollywood sázkou na jistotu. Spisovatelka E. L. James stvořila totiž kult, který si vyloženě říká o zfilmování. S jeho realizací to ovšem nebude tak snadné.

Erotický thriller plný drsných praktik měl do kin dorazit už v létě příštího roku, ale producenti se dostali do slepé uličky. Charlie Hunnam se rozhodl, že svou tvář svůdníkovi Grayovi nepropůjčí. Důvodem má být jeho vytíženost v seriálu Zákon gangu. Rutinní televizní práce je tak pro něj důležitější než hlavní role v nejočekávanějším filmu roku, kvůli níž by jiní herci obětovali cokoliv.

Rozhodnutí Hunnama ovšem fanynky knihy přijaly s nadšením. Jako Gray se jim totiž nelíbil a už začaly sepisovat petice. Jako ztělesnění svých erotických představ by raději viděly Matta Bomera, případě Roberta Pattinsona. Jistotou zůstává Dakota Johnson v hlavní ženské roli a Sam Taylor-Johnson na postu režisérky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám