Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Romance z vily, zdá se, nemá tak ideální pokračování, jak by se mohlo zdát. Zdenička i Thomas jsou sice na svobodě, ale okolnosti jejich vztahu příliš nepřejí.

Láska mezi Thomasem a Zdeňkou prodělala těžkou zkoušku ve dnech, kdy se v reality show setkali i s jeho bývalkou Sabinou. V pátek ovšem buldok soutěž po prohraném duelu s Vladkem opustil a o den později se na svobodu dostala i jeho milá. Ta však byla o víkendu místo s Thomasem viděna s jiným mužem.

„Thomas má teď nějaké zařizování v Hradci a já bydlím v Praze, kamarádka mi pronajala pokoj. Moje budoucnost je tady. Thomas přislíbil, že by se do Prahy kvůli mně i přestěhoval, ale nejdřív si musí vyřešit svoje věci,“ přiznala nám Zdeňka.

Fešáka, který se jmenuje Michal, zná údajně přes kolegyni Nikol z VyVolených a k žádným intimnostem mezi nimi nedošlo: „Je to můj kamarád. Chodíme se spolu bavit po Praze, ale nic spolu nemáme. Známe se zhruba měsíc, co jsem poprvé odešla z vily.“

Thomasovi by ráda dala šanci, ale kvůli nevydařenému vztahu z minulosti má stále rozporuplné pocity. „Nedávno mi jeden kluk ublížil a já se bojím do někoho zamilovat. Thomasovi jsem vždycky říkala, že ho mám ráda, nikdy jsem netvrdila, že ho miluju. To nejde říct po pár dnech,“ dodala kráska, která by ráda drsňáka z vily poznala i v obyčejných situacích. On si je v emocích podstatně jistější, ale uznává, že mu Zdeňka nic neslibovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám