Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natáčením oslavy narozenin bývalého veksláka a nyní starosty Richarda (Josef Nedorost) na zámku Liblice u Mělníka pokračují práce na dvojce kultovní „vekslácké balady“ z konce 80. let Bony a klid.

Kromě herců, kteří hráli v původním filmu, tedy Romana Skamene, Veroniky Jeníkové či Jana Potměšila, se v pokračování objeví nová mladá dvojice. Jakub Prachař bude hrát roli Martina a Gabriela Kratochvílová (34) ztvární Richardovu dceru Lindu. Pro Českou Miss 2013 je to první herecká zkušenost.

„Role Lindy v pokračování dnes už legendárního filmu Bony a klid je pro mě určitě velkou výzvou. Ze začátku jsem měla obavy, zda to zvládnu, je to moje první filmová zkušenost a stále mám obrovský respekt především k režisérovi Vítovi Olmerovi, ale už si natáčení víc užívám a doufám, že to těm úžasným hercům, se kterými mám možnost točit, nepokazím,“ směje se Gabriela.

Natáčení filmu však musí Gabriela Kratochvílová spojit i s povinnostmi úřadující České Miss, intenzivně se připravuje na Miss Universe, která se koná v Moskvě. „Program mám teď hodně nabitý, ale zatím zvládám všechno skloubit a těším se, že po návratu ze světové soutěže to snad i dospím," dodala Česká Miss.

Reklama

Další články

Načítám