Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34) už evidentně udělala anorexii pá pá. A my už jí to opravdu začínáme věřit. "Přibrala jsem deset kilo. Skoro jsem se vyděsila, když jsem si stoupla na váhu," svěřila Super.cz Eliška.

"Říkala jsem příteli, že když mám tolik kilo nahoře za půl roku s ním, tak jsem zvědavá, jak to půjde dál. Ale všichni včetně mého trenéra mě ujišťují, že jde jen o svaly, které jsou těžší než tuk, takže bych si s tím určitě neměla dělat hlavu," upřesnila modelka, která má asi nejlepší figuru za svoji kariéru v modelingu.

"Od svého trenéra mám sestavený jídelníček, ale občas si taky zahřeším," prozradila na afterpárty Designbloku, když s námi zobala pražené mandličky a zapíjela je pivem. Konečně také prozradila, jak to bylo se začátkem jejího vztahu s Jakubem Malinou. Vše šlo rychleji, než původně tvrdila.

"Já jdu vždycky do všeho po hlavě. Měla jsem sice po rozchodu s Vaškem pronajatý vlastní byt, ale nechala jsem si ho jenom měsíc. Bydlím s přítelem a jeho rodinou. Se všemi si moc rozumím. S maminkou jsme si zrovna dneska daly ráno kafe a vydržely jsme u něj do tří odpoledne, pořád si máme co povídat," dodala Eliška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám