Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Tenhle příběh vás chytne za srdce. Ani se nechce věřit tomu, že pohledný a vysvalený Brit Mike Waudby (31) ještě před dvěma lety vážil neuvěřitelných 210 kg, ženy v jeho okolí se mu vysmívaly a on sám svoje smutky a deprese utápěl v alkoholu.

"Váhový přírůstek přišel z alkoholu. Byl jsem schopný vypít celou láhev whisky a asi šest plechovek ležáku každou noc,“ přiznal otevřeně Mike.

Poté, co byl jednou kvůli své váze dokonce vyhozen z baru, jej deprese nakonec dohnaly až pokusu o sebevraždu. Morbidně obézní Mike se pokusil předávkovat léky a alkoholem. „Vzpomínám si na probuzení. Žádné bolesti hlavy, ale jen odporný pocit, že jsem pořád tady a ne mrtvý,“ říká Mike, pro něhož byl neúspěšný pokus o sebevraždu novým startem. Přežil a rozhodl se na sobě zapracovat.

Mike, kterému se díky jeho transformaci přezdívá Pan svaly, zhubnul neuvěřitelných 114 kilo a dnes je z něj sexy a sebevědomý chlápek. Začal makat na své postavě a cvičit. Chytlo ho to natolik, že dnes pracuje jako fitness trenér a je šťastně zadaný se svou přítelkyní.

Reklama

Další články

Načítám