Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka zpráv na Nově Jana Marečková platí za nejcudnější tvář televize. Tentokrát ale pořádně překvapila. Na galavečeru Miss Hasička, který s Liborem Boučkem moderovala, se objevila v pořádně sexy šatech.

Měla co dělat, aby nevykouklo více, než chtěla. Bříško jí zdobila úplně průhledná látka a průsvitná byla i spodní část šatů od návrhářky Sandry Markové.

„Nechala se inspirovat při tvorbě šatů zázraky přírody, tak jsem se trošku bála, jestli ty svoje zázraky přírody nevystavím na odiv nechtěně, naštěstí jsem je uchránila," prozradila Marečková.

"Vnady jsem hlídala. Dýchala jsem tak, aby se nic nepohnulo více, než jsem chtěla," dodala Marečková, která má velmi štíhlou postavu.

"Nedržela jsem dietu, jím co mi chutná v míře, kterou považuji za správnou. Tak dvakrát týdně jdu cvičit, abych neměla špatné svědomí, že nic nedělám. Jeden čas jsem byla pořádná boubelka. Pak už jsem z toho vyrostla, začala jsem sportovat a občasné obžerství jsem vybila," upřesnila moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám