Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle jsou tři nejkrásnější hasičky Česka a Slovenska. V noci z pátku na sobotu porota zvolila vítězky soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko 2013. Z devíti krásek z řad dobrovolných a profesionálních hasiček si vítěznou korunku odnesla kráska ze Slovenska, jednadvacetiletá Stanislava Halušková.

"Vůbec jsem to nečekala, mám zvláštní pocity, asi si to ještě neuvědomuji. Dojde mi to možná zítra. Nebo mě štípněte," řekla Super.cz s úsměvem nejkrásnější hasička, která zvítězila s výškou 174 centimetrů a mírami  87-65-94.

1. vicemiss se stala osmnáctiletá Nela Šmírová z Frýdlantu nad Ostravicí, je studentkou šestiletého gymnázia, letos ji čeká maturita. Měří 167 cm a její  míry jsou 84-67-93. A je, bohužel pro pány, zadaná.

2. vicemiss Markéta Járková z obce Heřmaničky má též partnera. S přítelem Pavlem chodí rok a půl. Oba pracují v zemědělství. "Pracuji jako vážná obsluha mostní váhy. Vážím sklizeň z pole, zvířata, krávy například," prozradila kráska, která je vysoká 168 cm a může se pochlubit mírami 89-65-92.

Podívejte se v naší fotogalerii na postavičky krásných vítězek. Ani jedna se nevěnuje modelingu, milují sport a díky tomu mají pěkné vypracované zadečky. Jak se vám líbí?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám