Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Sotva vstoupil nejnovější díl slavné filmové komedie Kameňák do kin, už hlásí velký malér! Producent čtyřky se totiž drsně hádá s hlavním mediálním partnerem, kterým je televize Nova. Ta má jako jediná práva na vysílání a Pavlu Páskovi už dala po kontrolní projekci jasně najevo, že tolik odvážných scén a sem tam i peprnějších slov do svého vysílání nepustí a do éteru film vyšle jedině po zásahu střihačů. „Jsou mnohem drsnější filmy. Vždyť z Kameňáku zbude jen polovina!“ běduje producent.

Nova si ale jasně stojí za svým. „Podle zákona se jistý druh obsahu nemůže v televizi objevit před desátou hodinou večerní. Pokud jde o snímek, který se vysílá dříve, musí se sáhnout k odstranění nevhodných scén, nebo se nahradí něčím jiným,“ vysvětluje šéf PR Novy Josef Koukolíček.

Že je Kameňák prošpikovaný odhalenými scénami, už se ví. Objeví se tu například reportérka Novy s kamarádkou nahé ve sprše, David Gránský tu laská dívčí ňadérka v rozpuku někdejší spolupracovnice Karla Gotta, diváci uvidí i odhalený ženský klín a jsou tu i jiné praktiky. A to nemluvíme ještě o slovech, která hrdinové vypouštějí z úst.

Pásek, který se sám objeví v kopulační scéně, chce s Novou vést ještě horečná jednání, aby jeho biják „nezprznila“. „Myslím, že jsme nezašli až moc daleko a že pokud film Nova nasadí od osmi, může ho klidně nechat tak, jak jsme ho natočili. Jsou filmy, které jsou mnohem odvážnější,“ nechápe.

Reklama

Další články

Načítám