Hlavní obsah
Článek

Bisexuálních hereček je nepočítaně. Se ženou si prý umějí užívat třeba Michelle Rodriguez, Zoe Saldana či Amber Heard. Ovšem mezi muži se k bisexualitě zatím veřejně nepřihlásil nikdo. Výjimkou je teď nově jednadvacetiletý americký herec Josh Hutcherson. „Můžu se klidně za rok zamilovat do kluka, kdo ví,“ svěřil magazínu Out.

„Já bych sám sebe označil hlavně jako heterosexuála… Možná bych mohl říct zrovna teď, že jsem stoprocentně heterosexuální. Ale kdo ví? Za rok bych mohl potkat chlapa a říct, ty jo, on mě přitahuje. Potkávám pořád nějaké muže a říkám si, sakra, ten vypadá ale dobře. Ale zatím jsem nikdy nepomyslel, že bych ho chtěl políbit. Já mám moc rád ženy. Ale myslím, že definovat se jako stoprocentní cokoli je trochu zúžené vnímání a omezené myšlení,“ dodal Josh magazínu Out.

Zatím Hutchersona nikdo s mužem neviděl. Zato vášnivě líbat se s kolegyní Claudií Traisak ho nachytali nedávno v ulicích Los Angeles.

Josh je zakladatelem organizace Straight But Not Narrow, která sdružuje heterosexuály bojující proti homofobii. „Někdy mě hodně ničí, když vidím lidi, pro které to není v pohodě. Pokud se mi budete snažit tvrdit, že vám homosexualita ubližuje, tak jste šílenci. Jste naprostí šílenci. Co myslíte tím, že to není přirozené? I kdyby, s čímž absolutně nesouhlasím, ale i kdyby, tak co je vám do p****e po tom?“ zlobil se mladý herec.

Reklama

Další články

Načítám