Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za dva měsíce to budou dva roky, co zpěvačce Petře Janů (71) zemřel manžel Michal Zelenka, s nímž prožila neuvěřitelných pětatřicet let. Přestěhovala se do nového bytu, aby nemusela žít na místě, kde odcházel ze světa, smutek ale tak jednoduše odplynout nemohl. Zpěvačka Super.cz svěřila, co nyní cítí.

"Zajímavé je, že těsně poté, co se to stalo, a další rok jsem neměla čas si to tolik uvědomovat. On měl všechno na triku, musela jsem se zorientovat v realitě. Uvědomila jsem si, že jsem žila ve skleněné kouli," svěřila Petra.

"Právě teď, když už jsem vyřešila všechny důležité věci včetně stěhování, mi začíná čím dál tím víc scházet. Hodně jsem to cítila zvláště na chalupě v létě. Měl to tam rád, všechno vybudoval, vymyslel. Tam jsem to cítila vysloveně fyzicky," popsala.

Chalupy se ale Petra Janů na rozdíl od bytu zbavit nehodlá. "Ono je to tak, že ten můj stesk není intenzivně bolavý, je schovaný a vždycky tam bude, ale je tichý. Manžel mi schází a scházet bude, ale jsem s tím už smířená. A ta chalupa je vlastně jeho pomník," vysvětlila.

Zajímalo nás také to, zda už by byla v případě, že se někdo vhodný objeví, připravena na nový vztah. "Když nějaký muž přijde, budu ráda, když ne, věšet se nebudu. S jedním chlapem jsem si prožila hodně dlouho a vím, co to obnáší. Ideální by byl nějaký společník, občas bychom se sešli, bylo by nám dobře, ale bydleli bychom každý zvlášť, aby se mi tady žádný chlap nemotal," řekla už se smíchem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám