Hlavní obsah
Článek

Na nedávné premiéře Kameňáku 4 se Kateřina Hamrová objevila opět se svým milencem. Ačkoli se u filmu náramně bavila, byla zde hlavně pracovně. "Film je skvělý a myslím, že je to přesně typ zábavy, kterou lidi v dnešní stresové době potřebují - vypnout mozek a zasmát se."

Kateřina se ovšem v kině Palace sešla také s Jirkou Pomejem, aby ho přesvědčila o transformaci těla. "Ano, je to pravda. Budu ráda, když se Jirka stane vedle Pavla Novotného a mne další známou osobností, která se bude transformovat. Jestli to bude v rámci připravovaného televizního projektu nebo soukromě zatím nemohu prozradit, naše jednání budou ještě pokračovat.

"Jirka se teď asi nejvíc hýbe kolem svojí dcerky Aničky. O cvičení projevila zájem i Jirkova žena Andrea, takže možná projde transformací celá rodina" vysvětlila Hamrová. Přítomným na večírku se chlubila prstenem od přítele, který se jí byl ukraden a jako v pohádce se k ní poštou vrátil zpět.

"Myslím, že je to osud. Prostě ke mně patří," směje se Hamrová, která už je s o dvacet čtyři let mladším přítelem víc jak čtvrt roku. "Určitě nic neslavíme. Jsme spolu a baví nás to. A dokud to tak bude, nehodláme nic měnit,“ dodala Hamrová.

Reklama

Další články

Načítám