Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na první pohled se v ničem neliší od modelek, a to dokonce ani ve chvíli, kdy se svlékne do bikin. Jenže tato pětadvacetiletá dlouhovláska má za sebou pěkně bouřlivé dospívání a jednu dobu to s ní šlo dost z kopce. Dodnes se netají četnými zkušenostmi s drogami, sexem s muži od čtrnácti ani tím, že každý druhý kontakt v jejím mobilu je drogový dealer. Kdo by to do ní dnes řekl, že?

Londýnská rodačka právě tráví dovolenou v Dubaji, kde v úžasných bikinách s třásněmi obluzuje místní i turisty. Z nevázaného období svého života si ale na těle přeci jen několik památek odnesla. Jsou to tetování v podobě obrázků i nápisů, která napovídají, že nemáte čest s takovou dámou, jak by se mohlo zdát.

A čím se vlastně proslavila? Popularitu si Tulisa získala v hip-hopové skupině N-Dubz, která se rozpadla v roce 2011. Téhož roku začala Contostavlos hodnotit výkony soutěžících v britském X Factoru, kde po dva roky působila jako porotkyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám