Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká modelka, herečka a zpěvačka Carmen Electra (39) dokázala, že i téměř ve čtyřiceti má stále co ukázat. Své bezchybné tělo rozvlnila v sobotu večer na slavnostním otevření kabaretu Pussycat Dolls Burlesque v lasvegaském resortu a kasinu Planet Hollywood. Její sexy křivky obdivovali při půlhodinové vzrušující show stovky návštěvníků v podniku, kde budou v budoucnu pravidelně vystupovat členky populární hudební skupiny Pussycat Dolls.

Na večírku, jehož se účastnila i choreografka Robin Antin, která v roce 1995 populární dívčí skupinu v čele s exotickou brunetkou Nicole Scherzinger založila, vystoupila Carmen Electra z nostalgického důvodu. První dva roky, kdy ještě dívčí sestava nebyla příliš populární, byla právě Carmen její součástí. Původně se totiž jednalo převážně o taneční seskupení. Když v roce 2003 vzniklo z vnadných krásek i pěvecké těleso, Carmen dál nepokračovala.

„Byla jsem součástí Pussycat Dolls více než dva roky a absolvovala s nimi každou show, ale finančně to nešlo. Prostě jsem nemohla pokračovat v jejich hudebním projektu. Takovou oběť jsem nemohla podstoupit,“ nechala se slyšet Electra, které na začátku kariéry pomohl ke slávě zpěvák Prince.

„Carmen je synonymem pro sex-appeal. Je skvělou tanečnicí a umělkyní a my jsme nadšení, že je naším speciálním hostem na slavnostním otevření. Je senzační a má vše, co potřebujeme k báječnému zahájení večera,“ řekla Robin Antin na adresu Carmen Electry, která se v minulosti již několikrát objevila v Playboyi a stala se sexsymbolem. Zároveň hrála v Pobřežní hlídce, kde vystřídala Pamelu Anderson. Následně se objevila například ve filmech Sexuální praktiky pozemšťanů či Scary movie.

Reklama

Další články

Načítám