Hlavní obsah
Článek

Na podzim se můžete pěkně odvázat! Sezóna přeje výrazným barvám, odvážným potiskům a sexy siluetám. Ale když i pod ultra módní top obléknete nevhodné prádlo, celý dojem tím zkazíte. Podívejte se na trendy podprsenky, které jsou jako dělané na podzimní sezónu, nechte se inspirovat a ještě navíc ušetřete!

Můžete ušetřit hned dvakrát!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nyní na Astratex.cz běží hned dvě akce najednou! Vybrané podprsenky jsou nyní se slevou 20 % a navíc do konce týdne máte při nákupu nad 999 Kč dopravu zdarma. Podívejte se na kousky, které v akci pořídíte. Na své si přijde každá z vás – přesvědčte se!

Jako něžná šelma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podzim je jako dělaný k oprášení kousků se zvířecím vzorem. To nejen na svršcích! Zvířecí vzor v šedobílé barvě doplněný o pastelově fialové detaily působí svůdně i křehce. Push-up efekt vykouzlí krásně plný dekolt a díky padnoucímu střihu se budete cítit jako v bavlnce. Ukažte, že umíte být něžná i sexy zároveň!

Vybarvěte se!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena vlastní několik bílých a několik černých podprsenek. Oživte skladbu svého prádelníku a nějaký ten výraznější kousek. Syté barvy vám budou slušet! Podprsenka Patricia je k dostání hned ve dvou barevných odstínech a díky hladkým košíčkům je jako dělaná pod obepnuté oblečení. Díky push-up efektu bude mít váš dekolt ten správný tvar a jako třešinka na dortu je obvod podprsenky zdoben luxusní krajkou. Kdo by odolal?

Klasické linie s novým šmrncem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dáváte přednost klasickým nevyztuženým typům? Milujete přirozenost? Pak je podprsenka Iana pro vás to pravé! Díky padnoucímu střihu dá vnadám ten správný tvar a vytvoří krásný a přirozený dekolt. Maximální pohodlí máte zaručeno díky širokým elastickým ramínkům, u kterých nehrozí nepříjemné zařezávání. Krajkové zdobení v horní části košíčků dodává tomuto kousku šmrnc.

Bardotka: Hit sezóny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také už jste slyšela o podprsence střihu bardot? Tu musíte vyzkoušet! Speciální střih košíčků tlačí ňadra směrem nahoru a tvaruje je dokulata, čímž vytváří opravdu famózní dekolt. Podprsenka Penelope je navíc originálně zdobena krajkou a splní i nejvyšší nároky na komfort a luxus. Díky silikonovému pásku a odepínacím ramínkům se skvěle hodí pod oblečení bez ramínek či lodičkové výstřihy. Okouzlete dokonalým dekoltem ještě dnes!

Nebezpečná kombinace: Sexy prádlo a extra plný dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete být naprosto neodolatelná? Sáhněte po push-up podprsence Vivien! Na první pohled si vás získá originálním zdobením v podobě luxusní výšivky a vyztužené košíčky společně s push-up efektem zajistí plný dekolt a krásný tvar poprsí. Díky nízkému středu můžete svůj dekolt vystavit i v opravdu hlubokém výstřihu. Co na ni říkáte?

Další články

Načítám