Hlavní obsah
Článek

Dánský režisér Lars von Trier posouvá s každým svým dalším dílem hranici diváckého zážitku o kus dál. Jeho očekávaný snímek Nymfomanka rozhodně nebude pro puritány.

Už první informace o kontroverzním počinu Larse von Triera vzbuzovaly velké rozpaky. Režisér se totiž rozhodl natočit autentický snímek plný erotiky a herce nutil ke skutečnému sexu před kamerou. Spolupráci s filmařem, který se netají obdivem k Adolfu Hitlerovi, přesto neodmítla hvězdná herecká sestava.

K intimnostem před kamerou se tak propůjčili Charlotte Gainsbourg a Willem Dafoe, kteří si už s Trierem vytrpěli těžké chvíle při natáčení hororu Antikrist, v němž se diváci dočkali například mučení pohlavních orgánů v detailních záběrech. Oběma hercům se nejspíš taková spolupráce zamlouvala a souhlasili s dalšími zvrhlostmi.

V příběhu ženy závislé na sexu v podání Gainsbourg, která bude líčit své erotické zážitky od útlého věku až do svých 50 let, se ovšem objeví i Uma Thurman, Connie Nielsen, Shia LaBeouf či Jamie Bell. Na kontroverzních plakátech k Nymfomance jsou všichni zachyceni nazí při orgasmu. O tom, kdo z nich skutečně svolil k sexu před kamerou, se diváci přesvědčí už v lednu příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám