Hlavní obsah
Článek

Herec Bohumil Klepl, který diváky už dlouhá léta baví svým mimořádným komediálním talentem, skončil ve špitále. Do něj jej podle informací Super.cz ve čtvrtek odvezla záchranka po akutním záchvatu. Zdroje tvrdí, že problém se má týkat slinivky. Muž, který už kvůli přepracování v minulosti jednou zkolaboval, se kvůli zdravotním potížím nezúčastnil už čtvrteční premiéry nového filmu, v němž exceluje, a ruší i další práci!

Informaci o kolapsu Klepla Super.cz potvrdil manažer pořadu Krampovoloviny. „Mohu potvrdit, že se mi dnes ozvala manažerka Boba Klepla s tím, že se nebude moci zúčastnit pondělního natáčení, protože je s akutním případem v nemocnici. Natáčet měl se Sandrou Pogodovou, a pokud se urychleně nenajde za Boba náhrada, natáčení bude zrušeno,“ řekl nám Miloš Schmiedberger.

Klepl chyběl i návštěvníkům premiéry Kameňáku 4, v němž s hlavním hrdinou Václavem Vydrou tvoří neuvěřitelně sehranou dvojici. „Hlavně ať se Bob brzy uzdraví, držíme mu palce,“ vzkázali své hvězdě producenti snímku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám