Hlavní obsah
Článek

Jediná brunetka mezi novými moderátorkami TV Nova Jana Marečková sice v šatech, v nichž se objevuje na obrazovce, vypadá jako normálně štíhlá slečna, ale neřekli byste, jak má vymakanou postavu. "Já vlastně nikdy nepřestala cvičit," vysvětlila Super.cz.

"Hrála jsem závodně volejbal a nedokážu si představit, že bych se nehýbala. Třeba válecí dovolenou na pláži bych asi nepřežila. Musím si aspoň zahrát plážový volejbal, to je ideální kombinace. Ale moře tolik nemusím. V létě jsem byla na dovolené s kamarádkou v Tatrách a tam jsme si daly pár pořádných výšlapů," vysvětlila.

Nebrání se ani adrenalinu. "Jako dárek jsem dostala seskok padákem, a i když jsem se na začátku docela při volném pádu bála, docela jsem si to nakonec užila. Ale bungee jumping bych asi odmítla. To vás nikdo nejistí, na rozdíl od tandemového seskoku," smála se.

Vyzkoušela si i českou verzi pevnosti Boyard, když byla na soustředění Miss Hasička, kterou moderovala. "Bylo to zajímavé, a i když na první pohled leccos vypadalo jednoduše, tak jednoduché to nakonec nebylo," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám