Hlavní obsah
Článek

Když se před lety objevil po boku Lucie Bílé (58) mladičký hoch Vašek Noid Bárta (43), všichni chápavě pokyvovali hlavou s tím, že jde o čistě ložnicový vztah a po mladíkovi se okamžitě slehne zem v tu chvíli, kdy už nebude uléhat po boku zlaté slavice. Dvanáct roků poté se o něm mluví a píše možná ještě víc než o jeho bývalé manželce. Podívejte se, jak se oba za tu dobu změnili!

Je to skoro až zázrak. On byl začínající hudebník a všichni ho vnímali tak, že chce přes slavnou tlačenku do šoubyznysu. Ale i když už dávno s Lucií není, pořád je čím dál úspěšnější. I novináři o něm rádi píší a z vlastních zkušeností můžeme potvrdit, že v tomhle směru rozhodně kariéru přes postel nikdy nedělal.

A jaký vidí rozdíl mezi dvaadvacetiletým klukem a současným Noidem on sám? „Doufám, že jsem trošku zchlapštěl. Do třiceti let jsem byl naprostý puberťák, teď už jsem jenom poloviční,“ směje se vtipálek, který se letos oženil a nedávno se dočkal i potomka.

Hodně se toho u něj změnilo i po pracovní stránce. „Mám to štěstí, že mám různorodou práci. Mám možnost skládat pro ostatní interprety, točit seriál, mám role ve filmu, do filmu dělám i hudbu, natáčím klipy, zpívám rockové koncerty i muzikály. Je toho spoustu. Kdybych dělal jenom metal nebo pouze muzikály, asi by mě to dlouho nebavilo,“ ví moc dobře Noid. Důkazem toho, kam až se dostal, je jeho velký samostatný koncert v Hudebním divadle Karlín. Záznam z něj vysílá v úterý 9. prosince večer ČT Art.

„Bylo to to nejkrásnější, co jsem kdy zažil po pracovní stránce. Teď jsme si s Gábinkou pouštěli duet, který jsem tam zpíval s Bárou Basikovou z Fantoma opery. A musím říct, že jsme měli husinu i po tom půl roce. S orchestrem to znělo špičkově! Celé to vystoupení jsem byl strašně nervózní. Při muzikálu jsem jen jeden v řadě, tady lidé přišli na mě, tak jsem cítil velkou zodpovědnost. Ale reakce diváků byly neskutečně nádherné, takže jsem byl v naprosté euforii,“ dodal multitalentovaný muž, který chce s vystoupením v menším provedení jezdit po divadlech v celé republice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám