Hlavní obsah
Článek

Buldok Thomas si své soukromí ve vile dosud relativně střežil. To ovšem jen do chvíle, než se na scéně objevila jeho bývalka Sabina.

S jeho expartnerkou do soutěže přišlo nejen napětí, ale také informace, které měly zůstat utajeny. Thomas totiž nahradil Sabinu Zdeničkou a dostal se do víru výčitek. Před kamerami si hraje na slušňáka a citlivého partnera, ale ve skutečnosti je vše jinak. Během vztahu se Sabinou si totiž měl ujíždět na virtuální erotické komunikaci.

Zhrzená expřítelkyně mu teď veřejně vmetla do tváře, že ji podváděl, když mobilem rozesílal fotky svého přirození. „Psal jsem si s ní dva roky, ale posílal jsem jí fotku bez obličeje,“ hájil se Thomas. Sabině následně vyčetl, že ona byla podstatně odvážnější, když se při komunikaci chlubila fotkami s roztaženýma nohama a úsměvem na tváři. Sabininy provokace prý dokonce vyústily v situaci, kdy Thomasovi cizí člověk v hospodě líčil intimní partie jeho partnerky.

Buldok z vily se ovšem cítí zcela nevinně, protože se mu podařilo utajit obličej. Své přirození v soutěži prozatím neodhalil, a když došlo na striptýz, vypomohl si ponožkou v rozkroku. Že by za tím byly nějaké komplexy?

Reklama

Další články

Načítám