Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypalcovaný svalovec s kontroverzní pověstí Thomas Castello si dnes vybral soupeře pro páteční duel. O setrvání ve vile VyVolených si to rozdá s favorizovaným Vladkem, kterého palcoval už v úterním zúčtování.

Thomas všechny překvapil tím, že dodržel slovo. Už po vítězném duelu s Mirkou prohlašoval, že si do případného dalšího duelu vezme Vlada, se kterým neustále řeší napjaté konflikty.

Poté, co se do vily načas vrátila Zdenička v tandemu s Thomasovou bejvalkou Sabinou, však nikdo netušil, jak se nevyzpytatelný svalovec nakonec zachová, a zda přeci jen nezvolí slabšího soupeře. Thomas však své slovo dodržel, což by mu mohlo přinést potřebné hlasy u diváků.

„Od začátku tu mám hlavní spory se dvěma lidmi, s Mirkou, se kterou jsem si to vyřídil minule a Vladem. A protože jsem chlap, který drží slovo, beru si do duelu Vlada,“ prohlásil Thomas.

Vladko se na napínavý duel těší a na Thomase si věří. „Já jsem si to nesmírně přál, chci se vrátit a doufám, že se vrátím. Nikdy jsem nedával najevo sebevědomí, ale chtěl bych ho porazit. Jsem rád, že aspoň pro tuto chvíli Thomas neztratil tvář,“ reagoval na Castellovu výzvu Vladko.

Zda si "buldok" Thomas nakonec vybral správně a vrátí se zpátky do vily a tím i hry o pět miliónů korun jako vítěz, se dozvíme už zítra večer v ostře sledovaném duelu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám