Hlavní obsah
Článek

Sprchování není ve VyVolených individuální záležitostí. Nikol si tak musela najít nového parťáka, s nímž se osobní hygiena promění v zábavu.

Koupelnové hrátky jsou nedílnou součástí VyVolených a kdo ve sprše nepředvedl odvážné vystoupení, jako by snad ani nebyl. Nikol s oblibou ukazuje své udržované tělo, a pokud je v její blízkosti nějaký kolega ze soutěže, končí to zpravidla společným vodním řáděním.

Ještě před pár dny se Nikol pod proudem vody sbližovala s Pepou. Ten se ovšem stal obětí posledního duelu, z něhož se vítězně vrátila sebevědomá Eva, která šlape na paty Ivetě Bartošové. Domenico Martucci je totiž jejím exmilencem a Zdeněk Macura dobrým kamarádem.

Nikol Pepův odchod řádně oplakala a následně se ve vile svěřila, že její vztah s Viktorem, s nímž se potkala v Hotelu Paradise, je v troskách. Nic jí tak nebrání v laškování s Honzou, jehož vypracované břišní svaly pokoušejí snad všechny obyvatele vily kromě Thomase. Nikol jeho služby ráda využila a nechala si VyVoleným kolouškem umýt dekolt i bříško.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám