Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Zprávy o nechutných aférách akčního hrdiny a bývalého kalifornského guvernéra Arnolda Schwarzeneggera (76) obletěly celý svět. Samozřejmě se nevyhnuly ani britskému královskému dvoru.

Poté, co se s Arniem po pětadvaceti letech rozešla manželka Maria Shriver (55), potkala filmového siláka další těžká rána. William, vévoda z Cambridge (41), a jeho žena Kate, kteří počátkem července navštíví Los Angeles, totiž z ničeho nic odmítli Schwarzeneggera přijmout v rezidenci britského generálního konzula, jak bylo původně plánováno. Uvedl to britský The Daily Telegraph.

Za nečekaným rozhodnutím prý stojí exguvernérovy aféry a obava, aby se stín jeho prohřešků nepřenesl také na jeden z nejsledovanějších párů světa.

Arnieho skandály naopak neodradily českého ministra zahraničí Karla Schwarzenberga, který se s Terminátorem minulý týden v Los Angeles setkal.

Schwarzeneggera stál manželství a možná i další kariéru jeho románek se služebnou Mildred Baenou, která mu před třinácti lety porodila nemanželského syna Josepha. Postupně pak vyplouvají na povrch další Arnoldovy zálety.

Reklama

Další články

Načítám