Hlavní obsah
Článek

Modelka Julie Zugarová (37) se na veřejnosti pravidelně prezentuje svými obrovskými silikony, které s oblibou vystavuje na odiv v hodně nebezpečných dekoltech.

Její mega výstřih tentokrát nebudou hltat jen pánové, kteří Julii obdivují na módních přehlídkách, ale i diváci v kině. Modelka totiž dostala roli v pokračování kultovního snímku Víta Olmera Bony a klid. Natáčení je v plném proudu a soudě podle toho, jakou výbavou se tato tmavovlasá krasavice chlubí, se mají nejen filmoví fajnšmekři na co těšit.

Záběr na její ňadra totiž na obrovském filmovém plátně v multikině může slabším jedincům způsobit srdeční slabost. Zugarová ale potěší i ty muže, kteří na ženách zbožňují štíhlé nohy. V ničem jiném než v minisukni ji totiž zpravidla nevídáme.

Julie se přitom vůbec nepovažuje za kdovíjak hříšnou krásku. Ač o ni byl velký zájem, ihned odmítla nabídku na účast ve VyVolených. "Raději se budu držet svého kopyta,“ prohlásila tehdy modelka s tím, že celou soutěž považuje za trapnou záležitost.

Lukrativní nabídku na hereckou roličku ve filmu, kde si z nehereček zahraje i Česká Miss Gábina Kratochvílová (34), ale odmítnout nemohla. Na záběry z natáčení s Julií Zugarovou se podívejte do naší fotogalerie.

Reklama

Další články

Načítám