Hlavní obsah
Článek

Jako by si Zdeněk Macura (49) coby blízké duše vybíral pořád problémové osoby! Po usilování o přízeň Ivety Bartošové (†48), kterou chce spasit před podle něj násilníkem Josefem Rychtářem, se nyní dostal do spárů problematické bývalé VyVolené Věry Patt. Dáma, která na společenských akcích snad málem proskočí foťákem, jen aby měla šanci objevit se někde v médiích, má přitom, stejně jako Iveta, miliónové dluhy!

Patt totiž pořádala nepovedenou párty, po které zapomněla drtivé většině účinkujících zaplatit, zavolat, omluvit se jim a případně s nimi domluvit splátkový kalendář. Naopak nějaký čas dělala mrtvého brouka a nechala dluhy dojít do ztracena. Pravděpodobně jí taktika vyšla, protože nám není známo nic o trestních oznámeních a žalobách na tuto svéráznou „podnikatelku“. Většina věřitelů marný boj o své peníze vzdala.

Po čase tedy posílená vylezla z nory, a protože si patrně vysondovala, že velký zájem mají nyní novináři právě o Zdeňka Macuru, rozhodla se ho vyhledat, nakukat mu svůj citlivý příběh o tom, jak byla týraná, a hned ho měla v pasti.

A aby toho nebylo málo, nyní jí snad dělá manažera. „Nechcete přijít na křest Věry Patt?“ obvolává Macura mnoho novinářů ve snaze pomoci Patt ke slávě, která asi stejně nikdy nepřijde.

Doufejme, že se do této kontroverzní ženy Zdeněk opět nezamiluje a nesnese jí modré z nebe. Mohl by totiž, tak jako už tolikrát, zplakat nad výdělkem!

Reklama

Další články

Načítám