Hlavní obsah
Článek

Stárnoucí popová královna Madonna (55) opět potřebuje rozvířit vzduch, a tak se tentokrát pokusila přiživit na nejslavnějším hollywoodském páru. Angelinu Jolie (38) její rádoby vtipný komentář nejspíš příliš nepotěšil.

Zpěvačka nedávno vytáhla na světlo své údajné znásilnění, k němuž mělo dojít někdy na počátku 80. let, kdy rozjížděla kariéru. Šokující zpověď, která čekala na zveřejnění přes 30 let, jí ovšem nestačila, a tak se pokusila strhnout na sebe pozornost jiným způsobem.

Na filmovém festivalu v New Yorku se rozpovídala o své slabosti pro Brada Pitta (49), který tajně vplouvá do jejích představ. „Brad a já jsme žili společně. Ve snu bylo také malé blonďaté dítě v posteli,“ popsala Madonna svůj podivný sen, který si měla raději nechat jen pro sebe.

Do New Yorku přijela podpořit film Twelve Years a Slave, v němž Brad Pitt ztvárnil jednu z hlavních rolí. Snímek režiséra Steva McQueena líčí otrokářské praktiky Američanů v polovině 19. století a patří k favoritům letošní oscarové sezóny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám