Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná herečka Petra Pudová ukázala před objektivem svého přítele, fotografa Marka Pátka, své dokonalé tělíčko. Pár vyrazil na romantickou dovolenou do Řecka, kde navíc Petru čekalo velké překvapení. Vedle krásných fotografií si domů přivezla také nádherný zásnubní prsten. Marek ji na dovolené požádal o ruku a svatbu plánují na příští léto.

Kdo jiný dokáže Petru lépe nafotit než její partner. Marek fotil svoji lásku i při západu slunce, v noci, zkrátka všude, kde měl pocit, že to jeho lásce bude slušet.

Petra má krásnou postavu, ale před lety tomu tak nebylo. Herečka přestala jíst a byla na hranici anorexie. Při 162 cm se dostala až na čtyřicet kilo. Petra tvrdí, že ji k hubnutí dohnaly hlavně psychické problémy, stres a rozchod s přítelem. "Najednou jsem neměla chuť sníst vůbec nic," přiznala.

Nyní už má špatné období dávno za sebou, přibrala a vypadá krásně. Podívejte se v naší fotogalerii, jak to půvabné herečce na dovolené seklo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám